Een carrière als machinist bij Consolid
13/08/2019
Safety is the essential precondition for successful rail business in Europe
07/10/2019

Rotterdam Rail Feeding start nieuwe trein voor APM Terminals

Op 25 september 2019 is Rotterdam Rail Feeding in opdracht van APM Terminals met succes een nieuwe spoorproduct gestart. Gestart wordt met 3x per week een roundtrip APMT II naar Herne (Duitsland). Intentie is om spoedig de frequentie te verhogen naar 6x roundtrip per week, waarbij ook tevens de CRo-terminal te Botlek aangesloten zal worden. Een mooi voorbeeld van gecombineerde deepsea maritieme lading met continentale lading. RRF voert het transport van Rotterdam naar Herne v.v. uit met een elektische BR189 locomotief en de lokale shunt op de terminal APMT II met een van haar moderne en schone BR203 rangeer locomotieven.