Machinist
NL
Posted 1 year ago

Heb jij altijd al een trein willen besturen? Dan is dit jouw kans! Wij van Rotterdam Railfeeding BV. zijn namelijk opzoek naar nieuwe collega’s voor het opleidingstraject, startend in september 2023, tot machinist in het goederentransport.

Wat ga je doen?

Als student aan de interne opleiding tot treinmachinist ben jij vanaf dag één aan de slag bij ons bedrijf. Elke lesweek wordt afgewisseld door een week praktijk, zo kan jij meteen al je opgedane kennis toepassen op het spoor. In het eerst jaar staat de opleiding tot wagenmeester centraal, in het tweede leerjaar leer jij door tot treinmachinist.

Wat bieden wij jou?

  • Een betaalde tweejarige opleiding tot treinmachinist;
  • Je krijgt tijdens je opleiding al salaris;
  • Een startsalaris vanaf €2.200,-;
  • Na behalen opleidingen groei je via €2.600,- maandloon naar €3.000,-.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Minimaal 18 jaar;
  • Goede beheersing Nederlandse taal;
  • In bezit van een autorijbewijs;
  • Kan goed omgaan met onregelmatige werktijden;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Veiligheid staat bij jou voorop.

Wie zijn wij?

Wij zijn Rotterdam Railfeeding, specialist in het vervoeren van goederen op korte lijndiensten. Met onze speciale locomotieven, uitgerust met de benodigde veiligheidssystemen, zijn we actief in Nederland en maken wij deel uit van de belangrijkste corridors tussen Nederland en de Duitse en Belgische grenzen. Onze unieke strategie heeft ons geholpen om uit te groeien een grote speler in deze sector. Ons team bestaat uit ongeveer 110 medewerkers, waarvan het merendeel treinmachinisten zijn.

Als Rotterdams bedrijf hechten we veel waarde aan open communicatie en samenwerking op de werkvloer om het beste resultaat te bereiken. Bij ons staat veiligheid altijd op de eerste plaats en we streven ernaar om elke dag nul incidenten te hebben. Als je deel uitmaakt van ons kantoorteam, vind je je werkplek op Albert Plesmanweg 63 in Rotterdam. Werk je als treinmachinist, dan is de haven van Rotterdam je thuisbasis, maar vindt je werk plaats op het Nederlandse spoor.

Het sollicitatieproces

De sollicitatieprocedure bestaat uit een cv-selectie en een kennismakingsgesprek op kantoor. Zien wij een match? Dan gaan we door naar de volgende ronde, in deze ronde volgt er een psychologisch- en medisch onderzoek. Deze geven de doorslag of je kan starten met de opleiding en bij ons bedrijf.

Wil je meer informatie?

Heeft u nog vragen, dan kunt u mailen naar jobs@railfeeding.com

Job Features

Job Category

JOIN US, Machinist

Apply Online

A valid email address is required.
A valid phone number is required.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan Rotterdam Rail Feeding B.V. verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die hieraan worden gesteld in de privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).