Proces Control
NL
Posted 3 weeks ago

Ben jij een communicatief persoon die het geen probleem vindt om in een ploegendienst te werken? Dan is deze functie iets voor jou! Als Medewerker proces control ben jij verantwoordelijk voor communicatie tussen klanten, opdrachtgevers, verkeersleiding en machinisten. Verder heb je een controlerende functie. Aan de ene kant controleer je de manier van werken met prioriteit om de veiligheid te waarborgen. Ten tweede controleer je de start- en eindtijden van personeel. Tot slot ben je verantwoordelijk voor een juiste verwerking van de werkzaamheden in ons systeem. Je komt te werken in een team met wie je 36 uur per week samen werkt om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat bieden wij jou?

  • Een basissalaris van €3.195,- op basis van 90% FTE;
  • Onregelmatigheidstoeslag van 30% bovenop het basissalaris;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Reiskostenvergoeding.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Minimaal Mbo-opleiding en/of aantoonbaar werk- en denkniveau
  • Een stressbestendig persoon
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wie zijn wij?

Wij zijn Rotterdam Railfeeding, specialist in het vervoeren van goederen op korte lijndiensten. Met onze speciale locomotieven, uitgerust met de benodigde veiligheidssystemen, zijn we actief in Nederland en maken wij deel uit van de belangrijkste corridors tussen Nederland en de Duitse en Belgische grenzen. Onze unieke strategie heeft ons geholpen om uit te groeien een grote speler in deze sector. Ons team bestaat uit ongeveer 110 medewerkers, waarvan het merendeel treinmachinisten zijn.

Als Rotterdams bedrijf hechten we veel waarde aan open communicatie en samenwerking op de werkvloer om het beste resultaat te bereiken. Bij ons staat veiligheid altijd op de eerste plaats en we streven ernaar om elke dag nul incidenten te hebben.

Als je deel uitmaakt van ons kantoorteam, vind je je werkplek op Albert Plesmanweg 63 in Rotterdam. Werk je als treinmachinist, dan is de haven van Rotterdam je thuisbasis, maar vindt je werk plaats op het Nederlandse spoor.

Wil je meer informatie?

Heeft u nog vragen, dan kunt u mailen naar jobs@railfeeding.com

Job Features

Job Category

JOIN US, Proces Control

Apply Online

A valid email address is required.
A valid phone number is required.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan Rotterdam Rail Feeding B.V. verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die hieraan worden gesteld in de privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).