Compliance Manager
NL
Posted 3 weeks ago

Ben jij een persoon die verantwoordelijkheid wilt dragen en geeft om de kwaliteit, gezondheid en veiligheid op de werkvloer? En ben jij bovendien administratief aangelegen? Dan is de functie Compliance Manager wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als Compliance Manager ben jij direct verantwoordelijk voor het beheren en aanpassen van de verschillende systemen binnen onze organisatie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan veiligheidsbeheer. Daarnaast houd jij je ook bezig met het opstellen, aanpassen en rapporteren van organisatiedoelstellingen. Als Compliance Manager rapporteer je dit aan de Managing Director. Andere taken waarmee je bezig bent zijn: Beoordelen van operationele plannen, meedoen aan calamiteitenoefening en het implementeren van corrigerende en preventieve interne maatregelen.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de €4.000,- en €5.000,-;
 • Reiskosten vergoeding;
 • 8% vakantiebijslag.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Ervaring m.b.t. het opzetten en onderhouden van kwaliteitssystemen;
 • Ervaring m.b.t. relevante wet- en regelgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, (Duitse) én Engelse taal;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Gedegen kennis van de contractuele kwaliteit- en veiligheidseisen;
 • Goede contactuele eigenschappen;
 • Opstellen en coördineren jaarplan;
 • Gecertificeerd Veiligheidskundige is een pré
 • (Gecertificeerd als lead-auditor ISO-9001).

Wie zijn wij?

Wij zijn Rotterdam Railfeeding, specialist in het vervoeren van goederen op korte lijndiensten. Met onze speciale locomotieven, uitgerust met de benodigde veiligheidssystemen, zijn we actief in Nederland en maken wij deel uit van de belangrijkste corridors tussen Nederland en de Duitse en Belgische grenzen. Onze unieke strategie heeft ons geholpen om uit te groeien een grote speler in deze sector. Ons team bestaat uit ongeveer 110 medewerkers, waarvan het merendeel treinmachinisten zijn.

Als Rotterdams bedrijf hechten we veel waarde aan open communicatie en samenwerking op de werkvloer om het beste resultaat te bereiken. Bij ons staat veiligheid altijd op de eerste plaats en we streven ernaar om elke dag nul incidenten te hebben.

Als je deel uitmaakt van ons kantoorteam, vind je je werkplek op Albert Plesmanweg 63 in Rotterdam. Werk je als treinmachinist, dan is de haven van Rotterdam je thuisbasis, maar vindt je werk plaats op het Nederlandse spoor.

Heeft u nog vragen, dan kunt u mailen naar jobs@railfeeding.com

Job Features

Job Category

JOIN US

Apply Online

A valid email address is required.
A valid phone number is required.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan Rotterdam Rail Feeding B.V. verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die hieraan worden gesteld in de privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).